Ronald Poppe

Deze grijze oude knar, vader van twee fanatiek tennissende meiden en zelf bijna altijd wel met sport bezig, gaat vanaf januari op de dinsdagavond de crossfitlessen verzorgen. In telegramstijl zal ik wat over mijn achtergrond vertellen dat schijnt interessant te zijn: van jongs af aan in Vlissingen gesport, voetbal, turnen, volleybal, triathlons(1/4),sport- en alpiene klimmen totdat ik onzachtzinnig uit de rotsen ben gevallen, tennis, militaire vijfkamp, survivalruns, adventureraces gedaan en de laatste jaren Crossfit!

De academie voor lichamelijke opvoeding in Arnhem/Zwolle gevolgd en daarna in dienst gegaan als sportinstructeur, dit toch maar 5 jaar volgehouden en nu inmiddels alweer sinds ’95 docent LO op het CSW in Middelburg. Naast mijn werk op school geef ik fysieke training bij de TOZ aan een aantal getalenteerde tennisjongeren.

Naast mijn academie nog allerlei opleidingen gevolgd o.a. Master of Sports gedaan spijtig genoeg nooit meer scriptie ingeleverd en dus geen diploma, loop- en conditietrainer, Crossfitlevel 1, Crossfit Weightlifting level 1, Crossfit’s speciality course: sport-specific application. Komend jaar van plan om nog een aantal crossfitcursussen te volgen.

Afgelopen jaar meerdere keren wat lessen over mogen nemen in de Crossfitbox en dat deed ik met erg veel plezier maar nog belangrijker is natuurlijk dat de leden van de box met veel plezier komen trainen, fitter worden en leren. Bij deze dus ook de uitnodiging aan de leden van de box om eerlijke feedback te geven naar mij toe en dan ben ik er zeker van dat we een mooi trainingsjaar tegemoet gaan zien.

Ik heb er in ieder geval zin in, sportieve groet,

Ronald