Jasper de Leeuw

Als hobby en voor mijn werk bij de overheid ben ik al van jongs af aan fanatiek sporter.

In reguliere sportscholen heb ik me nooit thuis gevoeld en na vele jaren kracht- en circuit training gedaan te hebben kwam ik via mijn werk de sport CrossFit tegen. Ik ben me in de sport gaan verdiepen en sindsdien verslaafd geraakt. De afwisseling, het “Spartaanse”, de gezelligheid, zo maar een paar dingen die CrossFit uniek maken.

Ook kan ik eindelijk via CrossFit structuur brengen in mijn training. Iets waar ik voorheen moeite mee had.

Zo’n anderhalf jaar geleden ben ik mij volledig op CrossFit gaan richten en ik heb in het voorjaar van 2013 het certificaat “Level 1 CrossFit trainer” behaald.

Ik heb veel zin om bij CrossFit Vlissingen trainingen te gaan verzorgen en samen met iedereen beter te worden. Het doel is het verbeteren van de algehele fitheid. Iets wat met CrossFit gegarandeerd lukt!

Ik geef de lessen op vrijdagavond en zie jou graag een keer bij één van mijn lessen.